I don't know what to say to you, i've got so speechless


chocolate

Idag är jag bara ledsen och irriterad. Hatar dagar som dessa då jag alltid lyckas låta det gå över på andra människor. En dålig egenskap jag har. Sen blir ju inget bättre av att jag inte klarar av att gå ordentligt eller knappt röra vänsterhanden. Sen utöver detta så har jag SO-prov imorgon som jag inte alls har pluggat till. Jag förstår verkligen ingenting och vill hels kräkas på hela grejen.




JAG VILL HA CHOKLAD

tja fuling


skitlördag

Eller nej, jag gjorde en grym sallad, grillade med Becka och badade med henne och Felicia. Sen kanske jag panikbromsade ganska hårt i rullgrus (sjukt korkat, jag vet om det och visste det redan innan, men i alla lägen tänker man inte helt klart.) och fick spendera kvällen/natten på akuten under tiden då Loreen vann ESC. Highfive Tilda! Nu gör jag ont överallt, mest i min svullna och såriga hand tror jag. Det var bara fötterna och huvudet som kom undan utan skador, haha! Men, I'll survive!


Ser väl inte överdrivet glamouröst ut, men jösses så gott det var! Har matvete i för att det ska bli mer mättsamt, dessutom är det nyttigt och gott! Skulle kunna lägga upp en bild på min hand också, men vem skulle bli sugen på min sallad då? Det går ju inte för sig!


breakfast




(Jag åt faktiskt för 3 timmar sedan!!)

livet innan dig kunde jag utan och innan



(åh ursäkta fjortis-posen till höger där uppe, ingen fantasi eller något) Idag har skuttat omkring i ett par svarta shorts i spets och en blus/tunika som är mammas! Den är ganska gammal nu faktiskt, men jag tycker den är jättemysig! Och mitt underbara Thomas Sabo armband♥

Vart inne i stan en sväng, kika lite och köpte ett par skor av en fin tjej också! Jätte fina var de, supernöjd. Här hittar ni henne! Sedan åkte vi iväg och stoppa i oss lite mat för att sedan gå på husvisning! Huset var fint, mer än så vågar jag inte säga! Nu måste jag städa och duscha, hej!

my inspiration has run dry

Ojsan, anar en olagligt tråkig bloggare här!( rubriken talar åt mig) Jaja, det kommer väl.

En liten sumering av min helg(heter det sumering..?) :

Jag har nackspärr eller något sådant //Mitt hår är kort // Fina vänner // Mys med mamma // Årets första kubb //Flera grilltillfällen //Jag har mördat min tå // Vissa vet inte att man bör blända av, även för mopedister(dö snälla) // Fika i mängder // Baka, baka liten kaka // Kärringstopp // Pannkakor // Poker // Chicago

Nu ska jag och min bitch till nacke försöka sova. Tån är inte heller så trevlig av sig. Jag anar fel tid i månaden på dem båda!

MVH
Sveriges för nuvarande mest tråkiga blogg






Så bra så jag grinar

god jäkla natt



ahahahahah

Något fel är det ju, dock svårt att sätta fingret på vad! (som ni ser chansade jag och satte fingret på läppen) omg god natt

petat lite






Hahaha, ska göra korset på bakfickan större, jag lovar. Och ursäkta ass-bilden, men ni dör inte - jag lovar.

goooood life




Bästa mamma bokade Turkiet i två veckor förut! Lycka♥

Svar

om kom och lär dig samvetets ekvation:
Du har ju haft rött hår o så, har du några tips typ? Gillar din blogg btw!

-Eftersom personen i fråga var anonym så tänkte jag slänga upp ett inlägg så hon/han (förmodligen hon, haha!) får svar på sin fråga ändå!

Japp, det stämmer att jag har haft rött hår! Det är en riktigt fin färg, men med många nackdelar tyvärr! För det första måste man färga håret riktigt ofta för att färgen ska hålla sig snygg. Och sen när man tröttnat på färgen är det riktigt svår att bli av med! Jag har hunnit färga håret brunt ca 5 gånger efter att ha varit rödhårig och i vissa ljus så skiftar mitt hår fortfarande i rött. Det är inte fult eller så alltså, men jag själv är ganska trött på det nu. MEN, om man känner sig riktigt sugen på rött hår och är beredd på att det tar lite extra energi och pengar så absolut! Det är en riktigt mysig färg faktiskt.

Hoppas du är nöjd med ditt svar!



Nu ska jag gå tillbaka till mitt pluggande och tagga sista skoldagen och fysikprov hehe!



kom och lär dig samvetets ekvation

Jag är världens lyckligaste Tilda numera! Vet inte hur detta har skett, men det känns bra! Jag längtar tills jag vaknar imorgon för då finns det pannkaka i kylen som mamma gjorde till mig förut♥ Hehe jag gillar mat, men ni visste det eller?

Hade tänkt att jag skulle plugga nu innan sömnen tog över helt och hållet, men jag tror inte ens att det är värt att försöka tyvärr! Lika bra att börja med innan-sov-processen. Alltså klicka igång alla 3 väckarklockor(lite svårväckt sådär), borsta tänderna och allt det där. Åh ett sådant meningslöst inlägg, är det inte fint? God natt hurrni!



(En liten hyllning tillägnad morgondagens pankaks-frukost eller något)

I hope you realize that the smile you keep wiping away will be gone forever one day

Jag är så jävla poetisk!!!!!!!!!↑

Jag får lov att vara hur ful och sliten jag vill på min egen blogg faktiskt! Livet är så jäkla bra, kortvecka är också helt tillåtet. Åh underbart. Sov gott!

Inte för att vara den som är den...

...men, varför blir alla så chockade över den här bilden? Eller ja, video som det var från början. Är det ingen som inser hur otroligt vanligt det är med barnmisshandel? Det är inget nytt, har varit så länge liksom. Förstår mig inte på människor ibland. Självklart är det jättehemskt, men det ska väl inte krävas en bild på facebook för att man ska tycka det? HA EN BRA LÖRDAG, jag är ganska uttråkad som ni ser här.


making me all paralyzed and cold

Nu har jag pillat på designen så jävla länge att jag borde stämma blogg.se för deras tusen miljoner siffror och bokstäver i stil- och kodmallen. Ser ni inte, så tycker jag faktiskt att ni kan klicka på F5 några gånger! Nu ska jag trampa iväg till ica och köpa mig lite mat. bye

final countdown

34 dagar kvar!

jScsxA on Make A Gif, Animated Gifs

take my hand, it's alright cause tonight we can fly


Såhär mår jag just nu! Benen, fraförallt låren och fötterna värker som jag vet inte vad. Gick i världens skitskor för att jag inte ville skita ner mina sprillans nya springskor och så trampade jag på massa hårda grejer på den iskalla sandbotten!(dear god, jag badade!) + att jag har träningsvärk som heter duga. Kom nu på att jag kanske ska nämna att vi har haft vandringsdag idag (= vandra upp och ner i skogen hela dagen).

Men bortsett från detta, så måste jag säga att jag mår helt sjukt bra. Känns hur bra som helst att få höra från flera håll att jag blivit en bättre tjej. Åh, förlåt men jag är så jäkla glad för det! Upplevde ni det som skryt så får det vara så för denna gången, för jag är så stolt över mig själv!

Ha en underbar helg hurrni, själv kommer jag nog inte lyfta på rumpan många gånger! puss

kärlek på flaska

Jag är väl inte så bra på sånt här, egentligen. Men vill ge er några grymma tips som verkligen funkat för mig!


Jag har torr hy som bara den och jag har också en del problem med finnar, vilket innebär att jag inte kan smörja in mig med fet salva!

Clinique finns i olika set numrerat från 1-3, beroende på vilken hudtyp man har. Själv har jag nummer 1, vilket är för torr/mycket torr hy. Egentligen finns det en flaska till, med lotion. Men min är i princip slut och jag tycker att Ganier funkar bättre. Dessotom är Cliniques lotion ganska dyr! (Men verkligen prisvärd)

Så jag rekommenderar Clinique för er som har finnar, torr hy, hudfläckar eller annat! Det är väl lite dyrare än vanligt men sååå prisvärt och dessutom är det dryga grejer som räcker länge!

Ha det fint!

Justin

JAG TYCKER OM JUSTIN OKEJ? LOVE ME OR LEAVE ME LIKSOM






Ville bara lätta det från hjärtat eller något liknande.

I don't even need your love

Det går så bra nu, så bra, så bra! Fast jag glömde plugga idag igen. Men det är brabrabrabra.



IMFANCY



Olagligt snygg Fanny Lyckman!
Sitter på vad jag skulle tro är dagens segaste lektion, helt knäpptyst i rummet och min mage kurrar hejdlöst och högt. Dör snart så pinsamt. Gråter floder om det är äcklig mat. OCH VET NI? Jag får inte dricka kaffe. KAFFE!!!!!!!!!!!! En väldigt, väldigt, väldigt plågsam process jag genomgår i mitt liv nu. Och snaaart rycker dom ut lite tänder på mig och slänger in en tandställning!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Åh denna lycka. Visserligen är mina tänder ett ganska bra partytrick, men det kan jag faktiskt överleva utan. Åh, tänk att JAG ska få fina tänder!

Nä hurrni, om jag faktiskt skulle jobba lite nu ändå? Ha det så väldigt bra!

ouf

När jag gick och la mig klockan halv 10 igår kväll för att jag skulle vara pigg till dagens nationella i matte, så hade jag verkligen inte planerat att jag skulle vakna mitt i natten och kräkas ett antal gånger. NU IGEN? Jag var ju för i satan magsjuk alldeles nyss! Blir så sur. Men för tillfället mår jag helt okej, så tänkte lägga mig i solen och läsa Simon & Sophie för säkert åttonde gången i mitt liv.


RSS 2.0