If there's no one beside you when your soul embarks, then I'll follow you into the dark

igååååår

I've been crazy for you all this time, I've kept it close, always hoping.

Fanns Amerikanska pannkakor när jag vaknade! Lycklig. Dock arg för att jag sov alldeles för länge idag. Bajs.

happy easter

 

stupid complicated life

 VARFÖR gjorde jag en header till? nu kan jag icke bestämma mig.
 

the days are bright and so are the nights

Gooooooood morgon! Myser med frukost på sängen och film idag, vardagslyx typ. Ska hämta lillasyster på dagis sen, lite blandade känslor där hahaha. Heeeeej

love burns brighter than sunshine

Jag har varit såååå duktig idag!! Vaknade klockan halv 8, gick upp direkt och mosade i mig frukost, sen städade jag mitt rum noggrannare än någonsin fram till klockan 12! Sen duschade jag av mig allt damm, haha usch. Satte mig sedan vid datorn och mixtrade med både min & Johannas blogg! Sen bakade jag evighets-morotskaka med lillasyster (jag bakade, hon förstörde) och Johanna & Alicia kom förbi en sväng. Känns ganska bra nun önskar att jag hade pluggat lite bara. Men kan somna nöjd nu i alla fall!!
 

-

 
Testar mina nya, fina typsnitt hihi!

det blod som jag trodde var stilla det fick du att rinna

Har det alldeles för bra här!! Eftersom jag hatar te så har jag testat att köra på varmt vatten med citronklyftor i. Det funkar faktiskt!! Till alla er som hatar te & har ont i halsen, haha.
 
Imorgon hoppas jag på att vakna till lika fint väder som det varit de senaste dagarna, så jag kan städa mitt rum riktigt ordentligt och ha fönstret öppet och vädra ur lite grejer. Känns så jädra fräscht då! Har även haft lite planer på att baka och plugga. Sen ska jag hänga med min pingla!
 
Sov gott kompisar!

äckel är bara lego till mitt poduim

Hej kompisar, hoppas att ni har ett kanonbra lov!! Jag spenderar mitt hemma hos pappa, vilket är skönt. Saknar mitt ''gamla liv'' ganska ofta faktiskt, att vara nära alla gamla vänner och familjen alltså. Annars? Verkligen inte.
 
Hursom haver, igår (måndag?) träffade jag Sofie i stan en sväng och var även med Emy! Var hemma någon liten stund och åkte sen till Johanna och spenderade natten där! = 3 grymma brudar på samma dag. Inte fyskam.
Kom hem runt sextiden och har umgåtts med min familj sedan dess. Nu kollar jag på svampbob med tända ljus och te!! Överväger att sova då mina ögonlock är rätt hängiga, får se hur det blir där.

Kristian Anttila

♥  I hela mitt liv har jag väntat på livet
Jag har längtat efter någon att längta till

Jag behöver en smäll på käften för att komma i rätt balans

Jag ber om ursäkt alltså, men fan det går ju inte bra nu alltså. Så jäkla många bollar i luften att jag inte orkar fokusera på annat. Har en hel hög med plugg jag måste ta itu med, men har ingen ork. Hoppas jag är på benen snart igen alltså. Ha det bra ♥
 

-

 
 
Förlåt, men jag tycker detta är kul... Skön röst på det också!

Finns inget här att hämta, bara misär och längtan, så håll mig hårt för ikväll är jag så jävla ensam.

 
Blev inget jobb idag! De ringde och sa att maginfluensan satt igång igen och att jag därför kunde stanna hemma. Blev hur glad som helst, dock så synd om dem, mina goa gamlingar!! Och ja, därmed var praktiken slut och imorgon återgår jag till skolan! Ska bli delvis skönt faktiskt. Har faktiskt planer på att sova nu, trots min lilla sovmorgon imorgon! Så jävla adult är jag

jag behöver mer fastän du förstör mig helt

hej kompisar, hoppas ni har det helkalas! det har jag. trots att det är "jobbhelg" så har jag hunnit spendera både fredagen och lördagen med min fina tjej & andra härliga människor! nu ska vi kika lite på film och sen sova, imorgon blir sista praktiken, kväll... så skönt att komma igång med skolan & träningen igen sen. saknar min fis!



häll ut havet ända bort till horisonten


namnsdags bakelse hihi! upp 5 imorgon för jobb, sen vidare till min pingla! jobbar sista dagen söndag kväll, kul haha.. natti buds

Du betydde inte allt, men det blåste aldrig kallt.

Jag borde verkligen sova nu, men Håkanbabe har inspirerat mig hela dagen så jag känner mig illa tvungen att sätta mig med penna och block en liten stund nu. Godnatt vänner!
 

jag kommer älska dig när jorden har gått under, för jag tänker aldrig dö nej, det kommer aldrig va över för mig.

Jag och Emy rockade jävel i måndags, lunch på gräddhyllan och sen kaffe på Pim's!
 
 

Det kommer aldrig va över för mig

 
Ärligt talat Håkan? Så jävla underbar ååh

jag kastar ut det sista av dig som finns kvar i mitt liv

Det rockar inte så hårt just nu, natti

Not really sure how to feel about it, something in the way you move makes me feel like I can't live without you.

Tänker inte sitta här och påstå att livet rockar, spände rälsen idag och satte in någon jävulsk fjäder. Aldrig gjort såhär ont förr. Satan i gatan vad det känns!! Praktiken är inte kul och jag vill bara att det ska ta slut. Känns även helt jävla värdelöst att ha en blogg, vad har man den till egentligen? gnälla? men tjoho.

you didn't have to cut me off, make out like it never happened and that we were nothing

Hade en kanonkväll igår! Har världens bästa tjejer

smoothie

precis som alla andra homosapiens så har jag lyckats framkalla ett smoothie-beroende. just nu gottar jag mig med hallon & blåbär.



would you let me see beneath your perfect?

god morgon! gått upp såhär tidigt hela veckan nu, så ska bli extremskönt med helg. ligger för tillfället i sängen och lyssnar på mysig musik, vill inte gå upp...efter jobbet rullar jag mot pappa för att senare parta med mina bästa tjejer!!
ha en bra dag buds



RSS 2.0