Breakfast

Neeeeeej det var inte meningen att alla tabletter skulle komma med på bild. Ser rätt töntigt ut xd Men jag hade ont i ryggen, det andra är vitaminer och det sista är en allergitablett. Så det är inget ''tyck synd om mig jadajadajada'', haha! Ha en fin fredag!

Svara rakt från hjärtat nu, för ditt medlidande kan jag vara utan

Hejhejhejhejhejhejhej. Köpte hus nyss, nirå? Nä men ah så är det! Var hos tandläkarn innan också. Skratta eller gråta? I donno. Har 4 små operationer och 4 tandläkarbesök framför mig nu inom några månader. MEN, det händer något nu i alla fall. Fina tänder here i coooooooome! Flyttar i september också hähä. Tjing!

Ingen kommer till ditt försvar, så du står givakt med din rygg så rak och tar fyrahundra slag

Eftersom jag ligger sjuk ensam hemma och inte har särskilt mycket att göra så tänkte jag att jag kunde slänga upp lite bilder på sånt jag inhandlat det senaste!
Köpte även en långklänning som inte ville göra sig bra på bild. Och enhöringströjan (inlägget under) från weekday som ligger i tvätten! 
 
 

Bitter sweet symphony


Jag lever! Tänker inte dra något ''jag har ingen tid över till datorn'', för det har jag allt. Har bara ingen lust att sätta mig ned vid datorn. Och min blogg-app kan slänga sig i väggen, kan inte lägga upp bilder. Kul då, liksom?

Men annars, vad har jag gjort..? Jobbat, Göteborg x2, målat x10000...Ja men sånt där. Oj jäklar vad klockan är mycket!!!!!!! Inte varit uppe till 00:00 på lovet ännu vad jag kan minnas, hahaha herregud.

Sämst på att dra fram kameran

RSS 2.0