vi går ut och brinner upp i natten

HEJ. Haft kort dag i skolan så fick håret färgat av hjärtanet förut, gööörskönt. Imorgon har vi arenadag, dvs. inga lektioner, sen drar jag till hemtrakterna och firar vaaaalborg!!

vi sa, vi blir aldrig som dom från stan

Jag är verkligen dum i huvudet. Skulle slå Janne förut, tog sats som fan och missade, men träffade stolen bakom mig istället. Hela näven svullna och jag kunde inte bestämma mig för att skratta eller gråta, så jag gjorde allting på samma gång. Hahaha, aja det är bättre nu och jag hoppas verkligen att det fortsätter åt det hållet. Annars blir jag arg, hahahhaha så dålig. Imorgon är det skola och tid att börja tagga valborg!! Nu ska jag sooova, natti herrskapet

provsmakar livets heroin

 
Jag är glad. Gjorde faktiskt inte sådär fruktansvärt ont, var till och med skönt ibland haha! Jag är tväärnöjd & nu är det bara att vänta på att den läker!! 

släng ner nyckeln min fina och få mig av den här jävla gatan

Nationella idag var inte så plågsamt faktiskt, något som är mer plågsamt är att min premium gick ut förut helt jävla oprovocerat. Uääää vill ha kvar mina pengar ju. Imorgon ska jag tatuera mig, svär på all mat i världen att jag kissar ner mig imorgon. Tjenna nervös jag börjar bli här HEHE. Tönt. Nu skall jag slänga ett öga på svampbob och sova med det andra!

gklbcfulönbxdd

jag tänker inte skriva vad jag har gjort idag. tänker inte heller lägga upp någon bild. tänker klaga på min morgondag istället. 3 timmars nationella? i aulan? har någon hört hur min mage låter när jag är nervös och hungrig eller? sen ska vi ha världens längsta vo lektion. SEN har jag utvecklingssamtal på eftermiddagen och jag älskar allt så mycket puss alla <3

you may say I'm a dreamer, but I'm not the only one

Fina prinsessan♥
 

jag har gjort så mycket dumt att jag inte ens har en själ att läggar armarna runt

hihi så söt

som sår i dina ögon, du kan bara se då och då med dem

 
Okej låt oss vara ärliga såhär på lördagskvällen (jag har inget att göra okej).
• Jag mår riktigt dåligt om någon äter äpple eller päron i närheten av mig, alla frukter egentligen, men frääämst äpple och päron.
• Jag hatar lukten av yoghurt, speciellt på morgonen.
• Jag tycker synd om människor som inte vågar vara sig själva, utan måste göra som alla andra hela tiden.
• Jag är lite väl tydlig med vilka människor jag inte tycker om, inte så bra alltid.
• Jag älskar Håkan så jäkla mycket och har gjort det i typ tusen år, okej 6 år kanske.
• Jag kollar alltid under sängen innan jag ska sova.
• Jag kan bli riktigt jävla arg och frustrerad pga av jobbiga ljud runt omkring mig, vilket kan ge ganska grova missuppfattningar eftersom det inte är så lätt för andra att förstå.
• Jag är riktigt jäkla blyg och försiktig bland nya människor och raka motsatsen bland mina vänner.
• Min familj betyder mer än någonsin för mig, bästa människorna som finns.
• Jag önskar att alla visste allt om mina ''avvikelser'', hade varit så mycket enklare då.
• Jag vill jobba med cancersjuka barn i framtiden.

du är en sång på mina läppar, en klassiker.

Emy står för knäppningen av denna underbara bild från gårdagen!
 
Kanonlycklig idag också, ska in till Skövde om en stund och ta en fika med två fina vänner. Underbart! Idag är det bara 6 dagar kvar till gadd!!!! Känns i magen nu hihi. Att jag har extrem mensvärk, mitt fkort går ut idag och jag bränt alldeles för mycket pengar ligger evigheter ifrån min vetskap. Så glad! Nu ska jag hoppa in i duschen.
 
 

det kommer aldrig va över för mig

Världens lyckligaste tjej för tillfället tror jag, Emy är nog uppe i samma nivå också förmodligen. Håkan Hellström tog i min hand, skrev mitt namn och tilltalade mig. Herreguuuuud lycka. Sen att jag är helt dum i huvudet & säger ''shit...får jag ta på dig?!'', ja det hör inte riktigt hit. Om 50 dagar ses vi igen♥

Vill du ha en idiot? Lägg din hand i min

IMORGON SKA JAG TILL GÖTEBORG MED MIN PINGLA, VAD SKA VI GÖRA DÄR? NAAAAEH DET VANLIGA, TRÄFFA HÅKAN♥ Gaaaaaaaaanska måttligt lycklig

the more I hide I realize, I'm slowly losing you


Jag saknar min lilasyster jäääättemycket, konstigt nog. Haha, har varit hemma från skolan idag, min kropp beter sig inte som den borde. Tänkte läsa lite i medicinboken innan jag snarkar iväg(snarkar jävel med min täppta näsa♥).

du är för fin för det trash du gillar

Mår så jääävla bra, det var säkert jätte nyttigt och smart att dra till gymmet med världens förkylning förut. Älskar nässpray så mycket också mtp att det känns som något nytt slags världskrig i vardera näsborre när man sprutar upp den där skiten, sjuttan vad äckligt det är. Snart är jag även användbar som skådespelare i Rudolf med röda mulen eftersom jag konstant snyter mig i skolans jävla sandpapper. Kan väl också passa på att älska mig själv för att jag varit så aktiv på medicinlektionerna de senaste veckorna då jag har prov på onsdag, tänk om alla var så bra som jag. SEN så tänkte jag förut, jag äter lite glass så kanske det hjälper mot min hals. Ett halvt glasspaket senare började jag minnas en liten defekt jag har, juste, jag är ju laktosintolerant. Nu behöver ingen få några mentala bilder om att jag sprutlackerat toaletten eller något, för så var det ej, jag hann faktiskt ta min medicin i rättan tid.
 
MEN GODNATT DÅ
 

du kanske aldrig får den du vill få, men du får mig

Jävla bajsiga skitliv. Ursäkta, men jag vill inte vara ledsen mer. 

we're not broken just bent

Ska låta Coldplays fantastiska musik vagga mina sinnen till sömns. Haha shit varför är jag så häftig. Åh alltså, jag har pluggat i tid och evighet känns det som. Magen kurrar jävel men jag är alldeles för lat för att äta. Har ju borstat gaddarna och allt. Imorgon skall vi ha någon slags dag med en massa föredrag om hållbar utveckling och jag känner att det kanske inte direkt var mitt ämne i livet. Mene, I'm a survivor.
GODNATT KOMPISAR
(NEJ jag sover inte med smink, förbannade fascister, bilden är gammal.)

turn your wounds into wisdom

Körde så jäkla skönt pass förut och snart kommer mamma hem och då ska vi ut och gå. Kommer sova gott i natt! Ska undvika att försova mig som idag bara.. Måste plugga för full maskin också, uh så ansträngande.

starry eyed

aaaaaaaah så glad! bokat tid för gadd nu hihihih

what happens when karma, turns right around and bites you? and everything you stand for, turns on you to spite you?

Jag slängde ihop lite gino förut, helt utomordentligt gott var det. Nu funderar jag skarpt på att sova. Tjing

your tears don't fall, they crash around me

Jag har varit så jävla ledsen/sur/arg idag, sen hände det tusen bra saker, så nu är jag ganska glad, vilket är skönt hihihi. Sen kan jag ju fundera lite på vad i helvete folk tänker med ibland, men det hör inte hit haha.
 
Men åh så glad

may angels lead you in

 
Gamla bilder som utfyllnad, haha. Idag har varit en halvbra dag, Sofie var ju här när jag vakna, vilket var kanon. Annars har dagen fisigt sig fram, har tänkt för mycket. Fina änglakusin♥
 

how ironic it is that you where my friend, but still you pulled the trigger

Idag har jag gjort tre mördarmoment. Världens längsta VO-lektion med enbart teori, muntliga nationella och mördarpass på gymmet. Jag överlevde alltihopa! Någon kommer sova gott i natt. Imorgon efter skolan ska jag shoppa med mamma och även in på en studio och kika lite. Minns inte när jag och mamma shoppade ihop senast, så det ser jag fram emot! Nu ska jag sova sådär kanonbra. Natti!
 
Våren är så jävla välkommen

världens bästa prins

Ååååååh kan inte fatta att dröm ska bli verklighet <--tönt. MEN URSÄKTA, ni ska få se sen, ni kommer förstå.
 
Du är bäst när jag ska sova.
Du är bäst när jag inte ska sova.
Du är bäst när jag pluggar.
Du är bäst när jag gör ingenting.
Du är bäst när jag gör allting.
Du är bäst när jag är ledsen.
Du är bäst när jag är glad.
Du är bäst i världen.
Du har varit bäst i snart 6 år, så ska nog lyckas överleva dessa 66 dagar!!!!!!!

ursäkta hungrig.

AAAAAAAH vill.äta.mat. ''fast äter inte efter klockan sju på kvällen'' oh hell no bite me, äter alla tider på dygnet♥ Varför så konstig Tilda? vet ej detta.

RSS 2.0