När alla sover djupt av dagens förvärv, då kommer natten.


Naaaaaajs
 
 

HUR SJUKT ÄR INTE DETTA DÅÅÅÅÅÅÅ

HÅKAN HÅKAN HÅKAN HÅKAAAAAN

So young so high

Nu går det bra vänner! På hemmaplan hos far nu, tar bussen till stan om en timme för att bowla med goaste tjejerna! Ska tvinga dem att äta donken också heheheheh. Tänkte säga att det var längesen jag käka donken men kom på att jag gjorde det i natt med bror min. Tycker om min ''storebror'' faktiskt. Hejdå vänner!!!!!

Jag menar kolla på mig, jag har ingen stil

Sitter i mitt rum som bara osar målarfärg, ser på solsidan och glufsar i mig en matlåda. Väldigt trevligt! Lister, element och spegel ska målas, sedan ska nya tapeter upp! Har en del kvar att måla.. bläääääääää. Nu såg jag just att jag missat en kant på spegeln. jävla skit. hejdå
 

Myser

 

I saw the light inside of you

Hade det inte varit för Håkan idag så hade jag nog lagt mig i en hög någonstans och aldrig rest mig igen typ. Nej inte så illa kanske men, väldigt dålig dag!!!!! Men imorgon får jag träffa min goding!!! Det är en bra dag då. Imorgon ska jag visa några kanonfynd jag gjorde idag också! Kram på er

I put my faith in something unknown, I'm living on such sweet nothing.

Jag hatar...
...När ingen annan klickar på stoppknappen före mig.
...Slatten i allt som är drickbart. Ysch!
...När människor förändras åt det negativa utan att se det.
...Äpplen, bananer och päron.
...
 
Jag älskar...
...att jag jag inte kom på någon femte sak jag hatar!(finns självklart något, men jaja)
...att jag vågade byta skola, även om det var och fortfarande är svårt.
...lasange. Fruktansvärt gott.
...när spellistan är påfylld med massa ny musik!
...DESPERATE HOUSEWIVES!!!!!!!!!!!!!!
 

Tjugohundratolv

Haha, får försöka ta lite bättre bilder på skiten när höstmörkret inte stryper ljuset på mitt rum. Blixt är ju liksom inte ens att tala om. Desperat Tilda ska inta Desperate Housewives nu!!!!

Life feels like a music box, I'm spinning round slowly and I can't get off

Stått och bakat cupcakes sedan jag kom hem i princip. Tog runt 3 timmar! Ska ge dem till alla goa på min praktikplats eftersom det är min sista dag imorgon, sedan tar jag höstlov! Skönt, men jisses jag kommer sakna alla goa gamlingar, ''kollegorna'' också, förstås. Har verkligen haft fyra kanonveckor. Tackar jag för!!

So tell me when you're gonna let me in, I'm getting tired and I need somewhere to begin

Kanon cupcakes som jag och sini tillverkade igår. Hittade inget recept på glassyren (vet inte ens om det existerar någotså vi körde lite på måfå, så jäkla god blev den. Ska tipsa er någon dag när jag vet mer exakt hur vi gjorde hehe. Fick B på min matteprov idag, HOLY MOLY säger jag bara. Jag är sämst på matte egentligen. Imorgon börjar jag jobba 7, så snart måste jag sussa! tjing

Sätter en guldkant på söndagen!


Grow stupid hair, grow!

Hej, idag gick jag upp klockan 5 för att jobba. I natt sov jag ca 3 timmar. Idag har jag jobbat och åkt tåg. Nu vill jag kolla på Desperate housewives och sova. Okej, Desperate housewives är officielt mitt nya beroende.

Smile for the ones you love

Tror jag har två tänder i hela käften som sitter bra - framtänderna. Då får man helt enkelt ta vara på det lilla!!
Sitter och myser med desperate housewives, tända ljus och oboy! Jobbar kväll imorgon så, sovmorgon♥
 
Hejdå buds
 

We bought a house and made a home

Svartvitt inlägg här hurrni

You only need the light when it's burning low

Sverige är ett kallt land, jag saknar Turkiet. - På tal om ingenting liksom.
Min kind är svullen...och blå. Eller mina kinder* menade jag självklart. Måste ringa min handledare imorgon klockan sju på morgonen och säga att jag får stanna hemma en dag till. Sju på morgonen, en lördag. Kalajs! Hatar att jag missar massa praktikdagar, vill hänga med godingarna ju!! Älskar gamla skruttar, så goa. OKEJ nog om det, ska kika på John Tucker must die, sova och drömma om en mun som inte gör ont...och Turkiet.
 
 

I really fucked it up this time, didn't I my dear?

Tjenixen! Idag är jag ledig från min APL, igår också. Skulle opererat bort 1-2 visdomständer igår, men jag var bestämd på att ta 3! Läkarn skrattade åt mig men jag fick min vilja igenom vilket jag får sota för nu. Jäklar vad öm och svullen jag är! Har lyckats bli förkyld på det också, jag är alltså en halsond, snorproducerande köttbulle. ÅH jag får bara käka flytande mat också, så lever på sån där safariyoghurt som man åt när man var liten.. Så jävla hungrig. Fick mitt första betyg på gymnasiet förut, ett B! Bra Tilda!!!!!! Stolt krake.
Ha en bra dag / rund tilda
 
Hahaha jämför den vänsta kinden med den högra.. Ändå är den högra kinden också svullen. Dör
Snygga tapeter jag har va? jobbar på det

RSS 2.0