Behöver lite kärlek från fel sort och sympatier från fel håll

8-16 idag, tufft liv! Nä men det har gått att överleva. Dock jävligt arg för att min kropp alltid ska såsa ihop sig när den verkligen inte får, så det blev inget gym idag. La mig på mormors golv och åt bullar istället. Fan vad bra. Pluggade som en galning förut och för en gångs skull, så kan jag det mesta. Då kommer jag på att provet är samma tid som jag ska till tandläkarn. Kan inte något högre väsen känna sympati för mig och bara ge mig massa godis? Nä men jag ska väl sova.
Träningen ger resultat. SNÄLLA humorbefiade människor, självklart skojade jag. Or do I look like a muskelberg to you? Jag är rätt grinig förresten!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Staden är full av tanter och tragik

Såna här dagar saknar jag verkligen att ha världens bästa hos mig, du gör mig alltid så himla glad. Jag vill sova, jag har inte pluggat över huvud taget. Jag tänker sova ändå, häftig jäkel. God natt buds

Jag blir gärna en martyr, vi behöver nog en ny, sälj dig, sälj dig dyrt.

Mitt aggressiva tränings face. Nä men var på gymmet idag, var inte så mycket folk för ovanlighetens skull, skitskönt! I övrigt har jag haft en sån jävla skitdag. Förlåt alla i min omgivning, för satan vad grinig jag har varit.
Imorgon blir det ingen träning, ska hälsa på stackars morfar på KSS efter skolan♥ Nu måste jag plugga, hade nämligen ett utvecklingssamtal som inte lät jätte bra förut. Västerhöjd in my ass. Min förra lärare har inte skickat vidare mina gamla arbeten, trots att min nuvarande lärare har tjatat som bara den. Vad är det för skit? Åh bite me.

Waiting for your call, I'm sick, I'm angry, I'm desperate for your voice.

Ungefär såhär har min dag sett ut, orkar inte förklara vad bilderna står för. Men Sofisen är ju snygg i alla fall
 

För många rammelsängar att ramla i

Nyduschad, städat rum och inga akuta skolarbeten - så.himla.skönt.

jag vet att jag aldrig mer kommer få ligga bredvid och kalla dig för min igen

Lite av dagens föda. Kanongod mat & muffinskladd med skitlillasyster!
 
Imorgon börjar jag nio och slutar ett, jag har TVÅ lektioner på sammanlagt 80 min. Sen kan ni ju börja räkna på den underbara håltimmen jag ska ha imorgon... Jaja, har i alla fall beställt frukost hos mormor imorgon♥ Sen tar jag nog tåget till skolan tror jag. Nu ska jag sova till lite Lasse Lindh & Håkan♥ Finaste killarna i världen.

just wrap your arms around me

Mitt liv är verkligen helt otroligt ointressant! Gick som sagt 8-16 idag, körde ett pass på gymmet, kom hem och åt lite, däckade i soffan, duscha, packade grejer till helgen & ja, nu vill jag inget annat än att sova.
Drog med mig sofjärten till gina idag för att haffa mina trosor, love them. Tråkigt bara att de blåa inte var lika fina i verkligheten som på bild. & 70% chokladen där uppe är svingod, rekommenderar! GOD NATT

I just keep them in stitches

 
Kan vara bland det roligaste jag sett i hela mitt liv. Plugga lite nu, sen sova. Jäklar vad trött jag är.

Världen förtjänar inte dig

Håkan är så jävla bäst! Åh älskade älskling. 136 dagar  & snart kommer en försmak på hans nya album, åååååh prinsen!!!!
Hur som haver, Snart ska jag städa mitt rum, duscha och göra en engelskauppgift. Sen ska jag fasen försöka sussa i tid. 8-16 imorgon & sen gympass på det, mmmmmhm. Idag kom mina grejer, så nu jäklar ska jag sätta fart på träningen.
Här sitter jag och myser i min ''fuck like a boss-tröja''. Seriöst, man får ju skämmas... Tröjan bärs hemma och endast hemma.
jag blundar inte FAKTISKT. jamen sådär den biten och runt omkring.

Alla trodde att jag skulle förlora mig med vilken runaway som helst

BER OM URSÄKT för att jag lägger upp trosor på bloggen. Men underkläds-fantast som jag är så kunde jag inte låta bli. Jag MÅSTE ha dessa. Jävul i lådan vad snygga de var!

+++++++

Kan verkligen inte låta bli att vara lycklig nu, även om tusen saker tynger mig. Men fasen vad bra det känns ändå! Avklarat mycket som jag missat i skolan nu, om inte annat så har jag allting planerat framför mig i alla fall. Känns okej! Har en himla massa jobbansökningar att göra också! Ni glömmer väl inte att söka?
Stor fet puss till alla mina fina vänner

stunder av lycka, ett ögonblick av ro ibland.

Åh jag är så himla glad för all fin respons jag fått angående mitt förra inlägg, tusen tack♥ Det var inte alls tanken att bli något slags ''tyck synd om mig-inlägg'', men åh vad skönt det är att veta att jag har så himla fina människor i mitt liv. Trots att jag är helt överstressad av alla skolarbeten jag ligger efter i och en nyspänd räls som gör jäkla ont, så kan jag inte göra annat än att somna med ett enormt leende på läpparna. Tusen tack hurrni!!!!!

till de som inte vet, men vill veta.

Jag är så otroligt trött på att folk runt omkring mig klankar ner på mig för saker som jag inte kan rå för. Alltsåsådana saker som jag är född med och inte alls är stolt över.
 
Jag vet inte hur många det är som vet om det, men i alla fall. Jag är hörselskadad. Och nej, inte hörselskadad på det viset att jag hör lite sämre än alla andra och har en slags hörsnäcka bakom örat. Min situation är lite mer komplicerad än så. (Påstår verkligen inte att det är enkelt att ha en ''vanlig'' hörselskada, det är säkert jätte jobbigt det också.)
 
Jag är född med en...ja, missbildning helt enkelt. Jag föddes utan ytteröron och i princip helt utan hörsel (alltså hade jag inga hörselgångar). Så den första tiden i mitt liv (3 år, tror jag) bar jag ett diadem med en hörapparat på. Ni kan ju tänka er hur bra det diademet satt på mig som 1-,2- och 3åring. Vi vet ju alla hur barn leker. Så ja, de där första 3 åren hade jag nog lite halvtaskig hörsel antar jag. Det är ju ändå de 3 åren som är viktiga för att man ska ta in och lära sig ord och uttal.
 
I 3årsåldern fick jag en så kallad BAHA. Alltså en titanskruv som opereras in i skallbenet och förankras med en hörapparat. Den skruven har jag än idag, men med en nyare mer uppdaterad hörapparat. Det var även någonstans i den åldern som jag opererade min gomspalt ett antal gånger (3-4 gånger, tror jag). Ingen vet säkert, men troligen hänger min gomspalt ihop med min lilla missbildning, likaså min käke som växer snett, som jag också ska operera tids nog.
 
Men tillbaka till min gomspalt, den är opererad och i princip bra nu. Men det är något (vet knappt själv haha) med vägen mellan näsan och munnen på mig som gör att jag inte kan hålla 100% tätt. Det är ingenting som påverkar mig eller stör mig. Men, det har en effekt på mitt tal. Jag har gått hos en talpedagog under hela min barndom, och de är imponerade över att jag ens klarar av att säga ''R-ljudet''. För jag borde inte kunna det egentligen, med mina förutsättningar. Sen påverkar ju självklart min hörselskada hur jag pratar, allting låter ju annorlunda för mig, alltså uttalar jag saker och ting på ett annat sätt.
 
Så ja, hör jag dåligt någon gång så är det bara att hojta och nu vet ni ju också varför det är så ibland. Värst är i miljöer med högt ljud, jag kan vara helt slut i huvet efter en stimmig lektion, för min hörsel pallar inte lika mycket som en ''vanlig'' persons hörsel gör. ( Nej det är inget jag har hittat på själv.)
 
Och det här med att jag pratar konstigt...ja, vad ska jag göra åt saken? Det är väldigt få som har kommenterat det, vissa tycker att jag låter precis som alla andra, men en del har faktiskt kommenterat det. Det är i alla fall inget jag kan hjälpa, och ni ska ju inte gå och tro att jag inte vet om det själv. Vet inte hur många gånger jag suttit och varit förbannad och ledsen över att jag inte får vara ''som alla andra'', men vem får allt man pekar på liksom? Det är något jag får lära mig att leva med.
 
Vill tacka de som har orkat sig igenom texten innehållande mitt fruktansvärt intressanta liv, ironi. Nä, men jag uppskattar det jätte mycket faktiskt. Vill hellre bli dömd för sanningen än dömd för ett missförstånd, om ni förstår mig? Jag tycker det är skönt att slippa förklara, jag trivs alltså bland människor som vet om min historia. Det är absolut inte så att jag inte vill prata om det, undrar ni något så är det bara att fråga. Det är bara kul! :)
 
HOPPLA/ TILDA

vi är inte unga längre, men det gör oss ingenting.

sitter i väntrummet hos tandläkaren, alltid lika spännande. fast nä. magen kurrar jävel och jag ska spänna min räls. INGEN BRA KOMBO! När jag kommer hem måste jag råplugga, kanonkul.

Godnatt


you can be my new addiction

Hårserum - Lanza // Foundation -Make up store // BB cream - Dr.brandt // Mineralpuder - Mary Kay // Primer - Mary Kay
 
Inte alls mitt område, men amatörtips åt folket!

Idag väger allting extra tungt

Det går inge bra det här, fortfarande lite feber kvar och är bara seg och utmattad hela tiden. Blir ju deppig av detta också, inte trevligt alls. Bilden är gammal och hamnade där i brist på annat

dom kommer kliva på dig igen

Min fina iittalaskål! Fått byta färg och krångla fram och tillbaka, men nu har jag äntligen fått rätt! Älskar den.

ÄRLIGT TALAT

SJUK? FEBER? IGEN? VAD HAR JAG GJORT FÖR FEL DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ

Stoltheten rinner i våra ådror

 
Han är inte dålig han. Lär ha spelat sönder denna låten innan den ens släppts.

when you love someone but it goes to waste

Det är så skönt att man på en lördag kommer på alla saker man inte gjort, men absolut borde göra. Så dagens kvällsaktiviteter har ni här:
•Skriva inlämning om rennässansen (go fuck urself)
•Skriva en bokresention på engelska
•Söka jobb
•Läsa till medicinprov
 
Okej det lät inte mycket, men det är faktiskt värre än det låter... brb #cut4bieber nämen lol hejdå

I belong with you, you belong with me, you’re my sweetheart.

Tackar så väldans Emy för att du fick mig till att lyssna på The Lumineers♥ Helt förälskad.
Myser med oboy, tända ljus och film nu. Kände att jag förtjänade det som tog mig igenom skoldagen, lol. Sov faktiskt bara 2,5 h i natt.
Älskar min fina ljusstake jag fick i julklapp. Ljusen ska bara brinna ner lite så kan jag ställa den på byrån sen! FINT

It feels great to love someone so much that it hurts

Vet inte hur många gånger jag har sett den här filmen nu, räcket inte att räkna på två händer i alla fall. Jag smälter precis lika mycket varje gång.

sussa lugnt vänner

/hon med eget hår. har jag nämnt att det är mitt hår? hahaha jisses natti ♡



your're just a fool who seems to care

glitter! lyckades självklart stöta emot något innan det torkat. nu ska jag plugga som om det inte kommer någon morgondag! (hur ologiskt var inte det då?)





burlesque

Så himla bra film, ni har säkert sett den, tror den släpptes -10 eller något. Men om inte, SE DEN.

Du undrar vem som kysser henne nu, vem om inte du?

Fortsätter med min Håkan-nojja. Börjar fundera på om livet vill mig något illa? Har mensvärk upp till öronen och äter allting jag kommer över. Är i extrembehov av att plugga, men det finns annat som lockar så himla mycket mer. Tjing

Sing us a song, you're the pianoman

Hatar banan, men ville liksom ha en anledning till att äta grädde och choklad hehehe.

-

 
Jadu kära anonym, jag vill inte vara otrevlig mot dig men...Vafan pratar du om? Jag brukar inte gå omkring och prata om mitt hår så mycket precis. Men jo, mitt hår är äkta. Mitt hår växer som ogräs vilket är både positivt och negativt med tanke på att jag får färga håret stup i kvarten. Jag har haft löshår, men det var över ett år sedan, kanske två (osäker), men nu har jag bara mitt egna hår. Hoppas du fick svar på din ''fråga''.

Magiskt, men tragiskt

Tack älskade Håkan för att du gör mitt liv värt att leva <3 Haft Håkan-nojja de senaste dagarna, helt underbart. ETTHUNDRAFEMTIOTRE DAGAR KVAR!!!!!! Sommarn snurrar fort när vi bara snöar bort♥
 
 
Nu ska jag ägna lite tid vid min symaskin och låta min välgömda kreativitet flöda.
 
 

Jag går inte isär, när jag går med dig.

Älskar dig så himla mycket

Vi två, 17 år.

Hej kompisar, vad gör ni idag? Själv klunkar jag kaffe och kollar på massa gamla klassiker. Kikar på Heartbreak Hotel just nu. Egentligen borde jag ta tag i massa plugg, men hur kul låter det på en lördag. Ska internetshoppa lite och plåstra om såren lite, hehe. Bästa medicinen. Hej sålänge!

you ain't foolin' nobody

Just having a hard time with life eller något. Nämen, amen fiiiiiint. ''Men åååh, var positiv någon jävla gång.'' NÄ, DET TÄNKER JAG INTE. Nej, men har nog bara en dålig dag.
 
Älskar min telefon & min nya gosetröja.

MAAAAAAAT




nerver had much faith in love or miracles

mot stan för att hänga med Emy!! 

don't bullshit me dear

Hej bilden är snorgammal och min näsa är snorig.
Idag är en sån där dag som jag bara vill kräkas på allting som kommer i min väg. Känns som allt går åt fanders fast det egentligen bara är få saker som tynger mig, eller ja framförallt en. Men, man måste ju vara ledsen ibland också! Imorgon blir nog en bra dag

 

Jag skäms för att säga att du är kvar i mig, skratta åt det för då kommer jag kanske över det.

Nu ska jag äta pizza. tjing

It hurts so bad, just like I knew that it would.

Hade en kanon-nyår! tack hurrni!! Har haft massa grymma dagar med min goding också, så himla bra är hon. Nu ska jag ducha, fryser som attan.

RSS 2.0