there he was this young boy, a stranger to my eyes

Hoppsan, blogg.se har uppdaterats. Gillar jag inte! Hatar förändringar. Och ja, jag uppdaterar som en galning! Nej,för som ingen kan ha missat fungerar inte blogg.se appen och jag är allt för lat för att sätta mig vid datorn. Jobbat häcken av mig med alla gamlingar i veckan! Imorgon är det Liseberg i spöregn som står på listan. Och på måndag är det jobb som gäller igen! Har inte en enda bild på den här datorn och jag ska ta mig en dusch! Hej

Kick out the epic motherf**ker

Gräddkola glass, varm hemgjord chokladsås & hemgjorda krossade maränger! Ibland så kan jag!
Njuter av min sista dag av mitt tvådagars sommarlov för imorgon börjar jag jobba! 08:00 -17:00, love♥

Hope is a chance, hope is a dream, hope is a drug, maybe hope's a vaccine

Klickade lite på kameran igår på några av de fina rosorna jag fick i fredags! Tråkigt att blogg.se förstör bliderna så..

You're loveable, so loveable, but you're just troubled

Kul att du frågar! :) Jag har lagt mitt förstahandsval på Restaurang, Kök och servering på De la Gardie i Lidköping! Självklart vet jag ju inte om jag kommer in där ännu, men till 99% skulle jag säga :)
(Snodd från Emmy, hoppas det var okej!)
Har tusentals mer bilder, men mer bjuder jag inte på. Ser förjäklig ut på varenda en. Håruppsättningar klär inte mitt ansikte har jag lärt mig nu. HAH. Efter avslutningen blev det Sista natten med gänget, det var kul! Dock var dagen där lite vääl lång..
Mina betyg är inte skyhöga, inte alls. Men jag har ganska svårt för skolan och att jag lyckades höja mig i fyra ämnen på en termin och inte sänka mig i något, det kändes hur bra som helst! Jag har verkligen jobbat efter mina begränsningar!
Men 9D, ni är för det mesta pain in the ass, men inget snack om saken...Fasen vad jag kommer sakna er!

end of an era

Fick inte med mig kameran in på middagen, men detta var det som bjöds på efteråt! Riktigt kul att se!

I've felt this way every night and day

Jag har suttit vid symaskinen i mer än 4 timmar idag och nu ska jag skriva en utvärdering om det jag sytt. Oj vad sur jag kommer bli om hon inte höjer mig nu. Rätt utmattad. Det är faktiskt ganska ansträngande att sy...Hur som haver jag tycker att människan under här är ganska konstig den största delen av tiden, men vad fasen, hur kul är det att vara fullt normal egentligen? Äsch, love her!

ALL I EVER WANTED WAS THE WORLD

Idag försvann skoldatorn... ÄNNU mindre bloggande från mitt håll alltså! Får slåss om datorn med mamma för min gamla orkar jag inte ens försöka slåss med. Ja hurrni, då var det bara 3 dagar kvar då! Blir klassdag vid flämman, avslutningsmiddag och skolavslutning innan 9D skiljs åt. Tror att de flesta är ganska trötta på vår klass numera, men det kommer bli svårt att inte sakna det gänget på något sätt ändå. Kepigt!
Nu ska jag kika på Playa del sol och njuta av livet eller liknande så får ni leva med en bild från förra sommaren så länge!

five days


Längtar ihjäl mig nu! Få använda min klänning jag köpte för cirkus ett halvår sedan (man måste ju vara ute i tid, haha!), få betygen, ta sommarlov och spendera resten av dagen på Sommarland men fina människor!

Tycker om min klänning en hel del, även fast jag väääldigt sällan bär klänning. /care, jag vet. Men buddies?! Nu ska jag sova en liten stund och senare i kväll blir det något spännande recept med halloumi! Jag gillar mat.

Things I long for
1095 till studenten, heh.. Fira 1000dagars om 95 dagar kanske? Haha nej. Ska spendera helgen i sommarstugan med en väldig massa mat och mys! Får äntligen träffa lillasyster!! Ha det bra! & Självklart, grattis alla studenter. Jag dör av avundsjuka.

Back to the moment the very start, from the very first day you had my heart


-

Ät min skit. Gjode mig iordning för skolan imorse, råkade lägga mig ner liiiite i sängen och vipps så var klockan 20 i 10. Går det någon buss? Ja, 20 i 2. Värt? Nej. Speciellt då jag inte ens kan vara med på sista lektionen. Kan jag gå? Nä. Kan jag cykla? Nä. Kan jag ta moppen? Nä. Jobbar både mamma och pappa? Ja. Måste ta bussen in till stan vid halv 4 också för jag ska på något jäkla möte. Åååååååååååååååh bajsdag

Does it make you feel better to watch me while I bleed?


Åh vad jag saknar min underbara lillasyster.

Hänger hemma hos mormor & morfar nu i helgen, det var länge sedan! Gillar dem. Nu ska jag kika på film heej

RSS 2.0